Doping bekentenis

20160312StierBovenafNu de ene na de andere icoon omvalt vanwege dopinggebruik kan ik het ook wel bekennen. De eerste 3 jaar dat ik liep moest ik van mijn trainer elke dag een halve liter vers stierenzaad drinken. Los dat het niet echt lekker was, was het melken een echte uitdaging. Ik was heel veel geblesseerd in die jaren.

Of de stier het fijn begon te vinden of dat ik steeds beter tijdig weg was weet ik niet. Feit is dat ik veel sneller werd en met name mijn reactietijd werd met de dag beter. Op zijn sterfbed vertrouwde de trainer me toe dat het wegrennen voor de stier het eigenlijke middel was en dat het drinken geen invloed had.

20160312StierGroot

Bij mijn eigen loopgroep laat ik deze gouden tip voor wat het is. Bovendien zou ik niet weten waar ergens een stier in de buurt staat. Bovendien zal het me niet verbazen als je het gewoon in Twello bij het “KI-centrum” via internet kan bestellen.

© Rinus Groen – Apeldoorn