Jouw verhaal?!

De Loopkrant is het verzamelpunt voor iedere loper die zijn of haar loopervaring wil delen met andere lopers. Wil of durf je jouw loopervaring met anderen te delen? Stuur dan je verhaal in naar de Loopkrant. Mail je verhaal naar: redactie@loopkrant.nl

Note: draag je Loopkrant.nl een warm hart toe en wil je Loopkrant.nl promoten? Download het originele ontwerp en ga ermee naar de drukker voor bijvoorbeeld een shirt, sweater of cap.

De Loopkrant is net als lopen zelf voor iedereen en voor elk niveau. Schroom dus niet om jouw unieke loopervaring met (hard)lopend Nederland te delen! Om verwarring te voorkomen vragen we iedere inzender zich te houden aan de volgende basisregels van de Loopkrant:

  • De doelgroep van de Loopkrant zijn lopers van elk niveau. Dus: jong, oud, dik, dun enz.
  • De Loopkrant is volledig onafhankelijk. Slinkse sluikreclame ‘verhalen’ komen er dus niet op. Onnodig kwetsen en afkraken van personen en organisaties in verhalen doen we niet.
  • Inzenders zijn zelf verantwoordelijk voor hun verhaal. Loopkrant.nl controleerd zelvs speeling duus nie.
  • Inzenders van verhalen houden zelf het volledige auteursrecht van hun verhaal. Loopkrant.nl zal dus niets meer en minder doen dan uw verhaal via Loopkrant.nl publiceren.
  • Columns en verhalen worden op deze bovenstaande punten getoetst en bij aanvullingen of door de redactie aangepaste tekstdelen wordt de inzender hiervan voor plaatsing op de hoogte gebracht.
  • Een of twee sfeerfoto’s meesturen met de email waarin je verhaal staat richting redactie@loopkrant.nl is altijd leuk.
  • Loopkrant.nl is geen blogging site of forum. Dus voordat verhalen worden geplaatst doet Loopkrant.nl een lichte vorm van redactionele toetsing.

Nadere uitleg, vragen en reactie op verhalen zijn welkom via redactie@loopkrant.nl . Veel schrijf- en loopplezier!

Redactie Loopkrant.nl
Maikel Mardjan / Fiona Markus