Thinner

20140613TinnerSinds december 2013 is Titus Mulder van 94 naar 84 kilo afgevallen. Hij test een middeltje waarover op 25 juni in zijn café in Twello een lezing wordt gehouden door de producent. Om als een soort levend proefkonijn te fungeren is Titus het gaan proberen en het helpt. Voor je gaat afvallen ben je natuurlijk aangekomen en daar zit de kern van het probleem.

Zelf heb ik in 1988 mijn beste tijden gelopen toen ik door overtraining 2 weken zowat geen hap door mijn keel kreeg en van 68 naar 62 kilo afviel. Toen ik me weer goed voelde was al de keiharde trainingsarbeid natuurlijk niet weg en vloog ik vooruit. In de winter at ik onder het mom van je hebt reserves nodig de kilo’s er weer bij.

Ik ken meer mensen die willen afvallen. Ze hebben vaak honger. In Afrika hebben ze honger vertel ik dan, jij hebt trek.

20140613Titus

Stephen King schreef een prachtig boek genaamd Thinner (de vervloeking) over een moddervette advocaat die een zigeuner dood rijdt en door het ons kent ons circuit wordt vrijgesproken. De vrouw van de zigeunerin vervloekt hem waarna hij kan eten wat hij wil maar elke dag wat afvalt. Ik zal niet alles verklappen, maar een aanrader.

© Rinus Groen – Apeldoorn