Hardloop4daagse Keuzestress

20140530TestDe laatste dagen tikken weg en ik kan zeggen dat ik helemaal klaar ben voor de ultieme uitdaging. Als ik nu nog niet voldoende ben klaargestoomd voor 60km rennen in vier dagen, dan zou dat toch raar zijn. Fysiek loopt alles op rolletjes en mentaal voel ik me als herboren. Zeker na de crazy run door de plaatselijke carwash. Wat?

Ja, ik ben met de Loopzussen en nog een paar andere malloten door een autowasstraat gerend. Gewoon voor de fun. Even lekker ontstressen en plezier hebben met elkaar.

Deze week nog de laatste kilometers maken en dan met name grote gedeeltes van het wedstrijdparcours meepakken. Want, had ik al verteld dat de Veluwe echt prachtig is? Binnen vier dagen loop je door de polder, langs kastelen, door bossen, over de heide, langs romantische, witte kerkjes, naast beekjes en meren, over heuvels en over een grote camping vol met enthousiaste hardlopers. Inderdaad voor de meerdaagselopers die niet in de buurt van Apeldoorn wonen, is een groot campingterrein geregeld met alles erop en eraan. Bij wat geluk spot je ook nog herten, zwijntjes en eekhoorns. Nu maar hopen op zonnig weer.

Zelf heb ik de statistieken bekeken van de voorgaande edities en in de meeste gevallen was het warm met temperaturen tussen de 25 en 30 graden met als toetje een fikse regenbui. Het is dus cruciaal om een daadkrachtig strijdplan te maken. Welke kleding en schoenen trek ik wanneer aan? En wat is mijn plan B? Want een hoosbui over je heen betekent zeker twee dagen natte schoenen. Een wijze les na de carwashrun van afgelopen week.

20140530TestshirtsLoopzussen

60km in 333 minuten en 33 seconden moet haalbaar zijn en met deze outfits ga ik het doen!

  • Etappe 1 van 17km: Oranje schoenen, capri Puma broek en roze Loopzussenshirt
  • Etappe2 van 14,5km: Groene schoenen, korte zwarte broek en blauw AV Veluwe shirt
  • Etappe3 van 8,5km: Blauwe schoenen, korte blauwe broek en geel Hardloop4daagse shirt
  • Etappe4 van 20km: Oranje schoenen, korte zwarte broek en roze Loopzussenshirt

Volgende keer het verhaal waarom ik het echt 60km in vier dagen wil hardlopen!

© Redactie Loopkrant – Fiona Markus