Return of the Hollak

20130622CeesJanBaanloopRuim een half jaar geleden is Jan Hollak weer begonnen met lopen na een flinke ingreep aan het bot bij zijn achillespees. De grote plannen van voor de operatie verdwenen al snel in de ijskast toen het vol belasten niet ongestraft ging. Maar de laatste tijd loopt Jan weer flink te buffelen en gisteren in Epe moest mijn clubrecord op de 1000m van 3.28.5 er aan geloven.

3.27,2 staat er nu in de boeken en Jan maakt alweer plannen voor de toekomst. Zijn grootste wens is een medaille op een NK bij de masters M55, de kleur doet er niet toe. Wellicht kan tijdens de training een klein tikje tegen de hak van zijn vaste haas Cees Kraaijeveld hem een stuk op weg helpen? Beter kan hij de buit verdelen met Cees. Als Cees iets loopt doet Jan wat anders. Voorkennis noemen ze dat. Of was dat strafbaar?

20130622CeesJan

© Rinus Groen – Apeldoorn