Fotoreportage Runnersworldloop

Artikel1FotoreportageZaterdag 13 augustus 2011. Met een geweldige opkomst van lopers uit Apeldoorn en heel ver daarbuiten was de Runnersworldloop 2011 in de wijk de Maten in Apeldoorn ook dit jaar een succes.
Zie fotoreportage van de Runnersworldloop.

De 5km werd ook dit jaar eenvoudig geworden door Melchior van de Pol, een nog altijd heel hardlopende master in de categorie M40. Verrassend was wel de winnaar op de 10km dit jaar: Jermaine Goveia. Direct na de start liet hij het veld al direct achter zich om in 33.01 uiteindelijk als winnaar over de finish te komen.

Door de regen waren er deze editie veel toeschouwers. Bij de 5km hebben wij nog wel enkele sfeerfoto’s gemaakt. Bij de 10km regende het zo hard dat het water het fototoestel in liep. Gelukkig hadden de lopers weinig last van het zomerse regenweer.