Do you remember? – Part 1

Bron Rinus GroenDeze zaterdag liep ik tijdens het trainen weer te dromen over hoe en wat op loopgebied allemaal mogelijk is en ging er plots een lampje boven mij hoofd branden. Nu blijkt ervaringsmatig dat dit soort lampjes binnen een week tot actie moeten lijden anders wordt er nooit iets mee gedaan.

In mijn plakboeken heb ik veel foto´s van weleer en ik had al langer het idee om een site op te zetten met allerlei info over lopen in het verleden. Het loopmuseum is wellicht een leuke naam. Dit wilde ik doen na mijn pensioen. De datum hiervan wordt door allerlei redenen echter steeds verder weg en gevoelsmatig wordt dit dus in de praktijk niets.

Ik ben een nitwit op het gebied van sites maken en heb nu niet de tijd om er heel veel energie in te steken vanwege drie gastjes (term van Van Hanegem) die haast al mijn tijd opslokken. Kortom ik wil het wel maar het gebeurt gewoon niet.

Bron Rinus Groen

Gelukkig ken ik inmiddels wel iemand die volgens mij handig is en wellicht zelfs te triggeren is om zoiets op te pakken. Ik wil dan wel helpen en via mijn scanner input leveren en wanneer er een goede afspraak is over wat en hoe aangeleverd wordt hoeft het niet veel tijd te kosten. Bijgaand een goud van oud foto van het winnende AVVeluwe-team op de 24-uursloop bestaande uit ‘pupillen van mij’.

Stap 1 is alvast gezet?!

© Rinus Groen – Apeldoorn