Deze jongen kan weer de hele wereld aan

20111102WimVoetenDinsdag heb ik me weer laten keuren bij het Sport Medisch Centrum. De grote sporttest. En natuurlijk ben ik weer goed gekeurd. Er kwam wel weer aan het licht dat ik erg korte hamstrings had. Tja dat wist ik al lang. De inspanningstest was weer keigoed en ik trapte nog altijd 275 watt. 4 jaar geleden nog 304. Je wordt ouder papa.

Vreemd was wel mijn bloeddruk. In rust 170/100. Bij inspanning 140/70. Ik weet dat ik een afwijkende bloeddruk heb de laatste maanden, maar dat hij bij inspanning lager (en dus beter) werd? Erg vreemd. En dat vond de arts ook. Belangrijk is dus dat ik me toch regelmatig moet laten checken bij de huisarts, want goed is het natuurlijk niet.

Artikel1224WimDamesRose

Ook de pijn op mijn borst is nog een raadsel. Het heeft helemaal niks met het hart te maken. Dat bewezen de hartfilmen. Mischien toch een verkeerd uitgepakte greep door de manueel therapeut waardoor er iets op mijn borst niet goed zit. Niet vergeten therapeut Leon te bellen.. Of mischien heb ik een gebroken hart. Maar dat geloof ik niet. Mijn linkerkamer zat wel niet helemaal op zijn plaats. Maar ja, mijn bovenkamer is ook niet helemaal in orde hé. Maar bij welke hardloper nou wel.

Dus deze jongen kan weer de hele wereld aan. Ja ja. En ik ben weer tevreden en hopelijk de mensen die met mij trainen ook.

© Wim van de Griendt – Den Bosch – http://wimsalabim.web-log.nl