Ik neem het maar zoals het is

Artikel1224WimDamesRose2De laatste weken word ik toch weer geconfronteerd met veel rugpijn. Ben al weer bij fysio Leon geweest en die heeft me alweer een paar keer gemanipuleerd. Maar de pijn gaat toch niet helemaal weg. Nou het zij maar zo dan. Tijdens het lopen heb ik er niet zo heel veel last van. Meer erna. Donderdag heb ik weer training gegeven aan onze Dido’s.

Was erg leuk met ook een mooie route. Dit zeiden ook de Dido’s. Via JBZ richting Vlijmen en dan over de Moerputten terug. Over de Moerputten had ik dinsdag ook al gelopen en die was me toen heel erg goed bevallen. Dus waarom de Dido’rs ook niet een keertje meenemen? Ja toch, niet dan.

Artikel1224WimDamesRose

Onderweg wat lange versnellingen en de groep gewezen dat ze moeten proberen op de techniek te letten. Ging erg goed. Nou afgezien van wat rugpijntjes dan moet ik zeggen dat ik verder wel goed in mijn vel zit. I’m very happy kan ik wel zeggen. en daar ben ik erg blij om. Nu maar hopen dat de rugpijn snel over zal gaan, maar het happy gevoel mag wel heel lang blijven zo.

© Wim van de Griendt – Den Bosch – http://wimsalabim.web-log.nl