5 jaar lang feest!

ImageLopen is en blijft natuurlijk een persoonlijke beleving. Maar zoals alles wat écht leuk is, is het natuurlijk wel zo leuk om deze passie te delen. Vandaag woensdag 1 juni 2011 is voor Loopkrant.nl een bijzondere dag. Loopkrant.nl is 5 jaar jarig! Vandaag zijn we volgens onze eigen parcoursmeting officieel 5 jaar ‘live’.

Aan de data van de verhalen in het looparchief is natuurlijk te zien dat de warming up 5 jaar geleden natuurlijk iets eerder was gestart. Maar helemaal koud beginnen is natuurlijk niet handig. Het moet gezegd: We weten als geen ander dat lopen en genieten van lopen soms even tijd nodig heeft. Maar al heel snel komt het plezier met de hoofdletter P. Zo ging het 5 jaar geleden ook met Loopkrant.nl.

Image

Eerst heel veel voorpret. Toen toch een beetje spannend. Zou er wel iemand zijn die de looppassie digitaal met andere lopers wil delen? JA! Dankzij de vele fantastische verhalen van lopers voor lopers is Loopkrant.nl in 5 jaar uitgegroeid tot een serieuze digitale verzamelplaats met soms bijzondere, maar altijd unieke loopervaringen van lopers voor lopers. Soms wat tegendraads, wars van iedere vorm van commercie, maar met een vast gedefinieerde doelgroep, namelijk alle lopers van Nederland en daarbuiten, is Loopkrant.nl de actieve loopleespauze tussen het lopen door.

Image

Een retrospectief geven op de verhalen van de afgelopen 5 jaar doen we niet. Wij zijn lopers en kijken nu eenmaal liever vooruit. Wensen en dromen voor de toekomst zijn er natuurlijk in overvloed. Maar eigenlijk is dit gelijk aan wat iedere loper wil: lekker gezond blijven lopen maar natuurlijk ook de stiekeme hoop toch nog jezelf te gaan verbazen…Na vijf jaar weten wij één ding zeker: Loopkrant.nl gaat niet wijzigen. Dit betekent dat de intenties gewoon onveranderd zijn. Wel hopen we natuurlijk op nog veel meer mooie loopbelevingen van lopers. Van nu of van vroeger.

Image

Het succes van Loopkrant.nl is natuurlijk 100% aan jullie te danken! Wij als redactieleden van Loopkrant.nl (Fiona&Maikel) danken alle inzenders van verhalen voor jullie schitterende bijdrage(s). Ook veel dank voor de deelnemers aan de fotoshoots voor de fotoverhalen. We hebben nog eens het fotoarchief er op nageslagen en zien eigenlijk alleen maar lachende lopers!

Met het nog altijd toenemend aantal lopers, loopjes in Nederland zal Loopkrant.nl alles op alles zetten om als rustpunt op jullie dagelijkse digitale duurloop nog heel veel mooie verhalen voor te schotelen. Maar dat kan niet zonder jullie! Dus na het starten met lopen, het blijven lopen is ook de laatste horde eenvoudig en leuk: Je loopbeleving delen met bekende en onbekende loopcollega’s.

© Redactie Loopkrant.nl  – Fiona & Maikel