3 lopers, 5 dagen, 250 kilometer en 1 Doel

Be More Ultra-Tour 2010. Wat begon als een idee van Léonie om in haar eentje 250km door Nederland te lopen is uitgegroeid tot een groots evenement met een waardige afsluiting in de vorm van een benefietfeest bij Nike HQ in Hilversum op zondag 28 maart. Martine, Pieter en Léonie hebben zich in November 2009 gecommiteerd aan dit project. Nu is het tijd voor actie, keiharde actie!

Na 2 maanden van voorbereiden zijn afgelopen maandag de definitieve afspraken vastgelegd omtrent de Be More Ultra-Tour. Martine, Pieter en Léonie waren op bezoek bij Nike HQ in Hilversum om de sponsoring van deze eenmalige etappe-loop voor het goede doel te bespreken en het overtrof hun stoutste dromen.

De energie bruist en borrelt in ons. Met 4 hardloopgekken (Cem Tanyeri incluis) bij elkaar borrelden er tijdens de brainstormsessie bij Nike HQ veel mooie plannen en ideëen op. We zijn druk bezig om dit nu om te zetten in daden. De Be More Ultra-Tour website is klaar. Daar kun je binnenkort alle informatie vinden over de route, Be More, sponsoring, de lopers en het knallende benefietfeest ter afsluiting.

Maar we willen toch alvast wat informatie lanceren: gewoon omdat we te opgewonden zijn om het voor ons te houden. Ok, ook om jullie alvast de kans te geven om een mooi plekje in jullie agenda’s vrij te houden om mee te lopen of te feesten. De route zal zo groen mogelijk zijn en wordt met zorg samengesteld door onderstaande webloggers

wo 24 maart start om 10.30 uur in Zwolle (Gastheer Kees van de Wetering)
do 25 maart start om 17.00 uur in Heemskerk (Strand etappe, gastheer Rinus van der Wal)
vr 26 maart start om 10.30 uur in Apeldoorn (Gastvrouw Petra Schoon)
za 27 maart start om 10.30 uur in Uden (Gastheer Tiny Raijmakers)
zo 28 maart start om 10.30 uur in Alphen a/d Rijn (Gastheer Ronald Meijer)

De finish zal plaatsvinden op de atletiekbaan van Nike HQ met zoals gezegd een aansluitend benefietfeest vanaf 18.00 uur. Lopers die een etappe of een deel ervan mee willen lopen betalen afhankelijk van de lengte € 15, € 20 of € 50. Doneer je € 50 of meer dan krijg je een uniek Nike Be More Ultra-Tour hardloopshirt. Onderweg wordt je in de watten gelegd door onze vrijwilligers die je van sportdrank en een functionele bidon voorzien.

Elk dubbeltje wat we ophalen komt ten goede aan Be More: heel concreet betekent het dat al het geld wordt gebruikt om de schoolkosten van de 50 kids bij Mother of Peace te bekostigen. Het kost € 600 per kind per jaar, dus laten we er met z’n allen voor zorgen dat we zoveel mogelijk kinderen een kans bieden op een mooie toekomst. We rekenen op jullie steun en deelname zodat de Be More Ultra-Tour de boeken in gaat als een geslaagde super-actie.

Namens Martine, Pieter en Léonie: spread the word en alvast heel erg bedankt!