Foto ingezonden door Rinus GrornDe man op de foto´s, Han de Regt, is een begenadigd middenafstandloper op leeftijd. Nadat hij door een griepje werd geveld is hij plots gestopt met lopen. Geen pijntjes of wat voor problemen dan ook. Gewoon geen zin meer. Wanneer ik om half zes thuis kom heb ik geen puf om ook nog eens een stuk te gaan lopen, aldus Han bij het NK indoor 3000m voor Masters. De kilo´s vlogen erop, maar het deerde hem niet.

Nu weet ik uit de praktijk dat voor sommige mensen het zien van hun eigen hoofd in volle omvang al voldoende is om de schoenen weer aan te doen, maar bij Han lijkt dat niet het geval. Maar waar kun je nu de beste hulp krijgen voor zo´n probleem? Fitklik.nl is een site waar de sporter voor al zijn problemen via de kortste weg hulp kan krijgen en alles wat er op zijn sportgebied te krijgen is kan vinden.

Bron Rinus Groen

Iets voor Han? Ik denk het niet. Op de site staat de theorie, best leuk, maar je moet het echt zelf doen en iemand zoals Han die al weet waar Abraham de mosterd haalt weet dat ook. Wat dan? In Afrika was een stam waar de mannen de vrouwen enorme afstanden lieten lopen om water te halen. Op een bepaald moment werd hun sex ontzegd door de vrouwen wanneer zij niet de watervoorziening gingen regelen. Dat hielp, het dorp heeft nu zelf een zwembad.

© Rinus Groen – Apeldoorn