Sponsors en publiek bedankt!

ImageNamens alle lopers (die voor de Right To Play hebben gelopen tijdens de Apeldoornse Midwinter Marathon): bedankt! De temperatuur was goed en de lichte regen was geen probleem. Het was wel wennen om op de Loolaan te starten, maar ik denk dat het zeker een verbetering is omdat het vlakbij Orpheus is. Vooral voor supporters is het daar vóór, tijdens en na de wedstrijd goed toeven.

Het parcours van de mini, die ikzelf heb gelopen, is zeker sneller geworden. Het zwaarste gedeelte zit nu vooral in de eerste tien kilometer. Eenmaal op de Amersfoortseweg aangekomen gaat het parcours weliswaar nog omhoog en omlaag, maar er kan goed vaart worden gemaakt. Vanaf de Naald is de finish in de verte al te zien maar wel opgelet het is nog wel ca.700 meter! Finishen op de Loolaan heeft wel iets groots er staat ook veel publiek. De enthousiaste speaker Henk Borgmeijer doet zijn best om iedereen op de hoogte te houden met informatie over de lopers die finishen.

Image

Na de finish is de verzorging van de atleten goed verzorgd. Ik heb onderweg ook genoten van de aanmoedigingen van het publiek dat op verschillende plekken goed vertegenwoordigd was. Ik kan rustig stellen dat de vernieuwde Midwinter Marathon niet onder doet voor de andere grote wegwedstrijden in Nederland zoals bijvoorbeeld de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Chapeau voor de organisatie. Alle lopers voor Right To Play waren tevreden met hun prestaties op de verschillende afstanden.

Image

Namens alle lopers, die voor de organisatie van Right To Play hebben gelopen tijdens de Apeldoornse Midwinter Marathon, wil ik alle sponsoren bedanken. Tot nu toe is er al een kleine  € 2000,- binnen op intekenlijsten en de website. Tot 19 februari 2007 kan men nog steeds sponsoren/doneren! Ga naar http://www.righttoplay.nl/ en ga naar de pagina “Sponsor atleten Midwinter Marathon te Apeldoorn” en volg hierna de aanwijzingen.

Ik zou zeggen help Right To Play en sponsor alsnog.

© Louis Bouwmeester – Epe / Namens de lopers van Right To Play