Een wens komt in vervulling

ImageTijdens de hardloop4daagse in Apeldoorn aan het begin van deze maand, hebben een zestal dames (Helene Geers, Ingrid Roodink, Jolanda van der Bles, Gerrie Poelarends, Bianca Altena en Grada Boschker) hun uiterste best gedaan om geld in te zamelen voor een goed doel. Met ons team, VROUWENPOWER, hebben we ons ingezet om een wens van gehandicapt ziek kind in vervulling te kunnen laten gaan.

Het openen van een speciaal giro nummer, mensen enthousiasmeren, mond op mond reclame, flyeren, affichjes ophangen en niet te vergeten … de 60 km uitlopen, zijn akties die wij hiervoor ondernomen hebben. 

Heel erg veel mensen hebben deze actie een warm hart toegedragen. Dit bleek wel tijdens de prijsuitreiking van de hardloop4daagse. Hier mocht ik alvast een indicatie geven van het geld dat we tot dan toe opgehaald hadden. In totaal was er bijna 300,- euro aan donaties en losgeld binnen gekomen. De organisatie deed hier nog eens een 175,- euro bovenop. Als klapper op de vuurpijl deed de hoofdsponsor, PROFICT, ons hetzelfde bedrag ook nog eens toekennen. Jeetje wat een feest! Al bijna 650 euro om de heren van the Greenstreetboys op maandag 19 juni te kunnen overhandigen.

Maar bij dit bedrag bleef het niet. De donaties bleven komen. Uiteindelijk fluisterde iemand mij toe dat hij het gehele bedrag naar 1000,- euro af zou ronden. Wij, het hele team van VROUWEN POWER, zijn ontzettend gelukkig dat er zoveel mensen dit doel gesteund hebben. Wij willen iedereen ook namens the Greenstreetboys bedanken die ons gesteund hebben.

Image

Met het opgehaalde geld zullen de heren van the Greenstreetboys een gehandicapt meisje helpen die al heel lang journaliste wil worden. Dit meisje kan niet schrijven wegens problemen met haar handen. Ook heeft zij problemen met haar mond, waardoor zij deze niet voldoende kan gebruiken ter ondersteuning. Haar zus helpt haar door samen een team te vormen. The Greenstreetboys willen deze meid heel graag helpen om haar wens, het interviewen van haar idool, in vervulling te laten gaan. Samen met haar zus en de overige familie leden zullen deze heren zorgen dat dit gezin een onvergetelijk dag krijgt met als klapper op de vuurpeil: Het interviewen van Albert Verlinden.

Afgelopen maandag 19 Juni, konden wij trots The Greenstreetboys het bedrag van 1000,- euro overhandigen. Een vervolg van het hele verhaal kunnen jullie lezen op de site van The Greenstreetboys http://www.thegreenstreetboys.nl/.

Nogmaals dank. Goede doelen zijn zeker goede doelen! En voor volgend jaar, op naar nog meer teams zoals VROUWEN POWER. Niet alleen meer goede doelen, maar ook meer vrouwenteams, kom op en doe mee!!

© Grada Boschker

Redactie: zie ook de eerdere verhalen vervullen van een kinderwens en mensen steun ons, wij lopen wel